Zagreb, Zvonigradska 34 ordinacija@ordinacija-klanac.hr +385 (0)1 3010123, +385 (0)91 5139844
hren

Uz iskustvo stečeno u višegodišnjem radu s odraslim pacijentima posebno se ponosimo rezultatima u radu s onim najmlađima, koji tek upoznaju brigu o vlastitim zubićima i uče o njihovoj  njezi.

Uz profesionalan i individualan pristup dijagnostici i liječenju, vodeći računa o estetici i kvaliteti te praćenjem i primjenom najnovijih dostignuća u području stomatologije nastojimo pružiti najbolju uslugu za Vas i vašu obitelj na jednom mjestu.

Pogledajte naše stranice i nazovite radi dogovora, pregledat ćemo vaše zube i predložiti najbolju terapiju za Vas. Pregled i konzultacija su BESPLATNI!

Sve novosti i akcije možete saznati na našoj Facebook stranici (kliknite za više).

 

DR. MED. DENT. DUBRAVKA KLANAC


Dr. Dubravka Klanac rođena je u Zagrebu, završila je srednju zubotehničku školu te diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2001.godine. Nakon višegodišnjeg rada u stomatološkim ordinacijama u Hrvatskoj i Kanadi, 2008. godine otvara privatnu stomatološku ordinaciju u Zagrebu. Stalna je članica Hrvatske stomatološke komore. Kontinuirano se educira na stručnim kongresima i radnim tečajevima u zemlji i inozemstvu.

 

 

DR. MED. DENT. JELENA BUTORAC ZATEZALO


Dr. Jelena Butorac Zatezalo je rođena u Zagrebu, gdje je završila osnovnu školu i XV. Gimnaziju. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu je diplomirala 2007. godine. Nakon pripravničkog staža i rada u jednoj priv. stomatološkoj ordinaciji, 2009. godine se zapošljava kod dr. Dubravke Klanac. Redovni je član Hrvatske komore dentalne medicine, te se kontinuirano educira na stručnim kongresima i radnim tečajevima u zemlji i inozemstvu.

 

 

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije


Privatna stomatološka ordinacija Dubravka Klanac, dr. med. dent.

Adresa: Zagreb, Zvonigradska 34
Telefoni: +385 (0)1 3010123, +385 (0)91 5139844
E-mail: ordinacija@ordinacija-klanac.hr

Facebook stranica (kliknite za više)

Radno vrijeme


Ponedjeljak-četvrtak: 8-20

Petak: 8-14

i po dogovoru    Privatna stomatološka ordinacija Dubravka Klanac, dr. med. dent.
    Privatna stomatološka ordinacija Dubravka Klanac, dr. med. dent.

    Privatna stomatološka ordinacija Dubravka Klanac, dr. med. dent.